Presentació de la novel·la "Escriu-me aviat" de Lluís Aragonès i Joana-Alba Cercós

Centre d'Estudis Riudomencs Arnau de Palomar
 • Calendari: 7/4/2018 20:00h - 21:00h
 • Localització: Sala d'actes de la Casa de Cultura Antoni Gaudí
  El CERAP presenta el dissabte 7 d'abril el llibre Escriu-me aviat (Pagès Editors) de Lluís Aragonès i Joana-Alba Cercós. Presentarà l'obra l'escriptora Glòria Coll.
  Com seria l'amor de lluny, en l'actualitat? Després d'una visita al Celler Gotim de Gratallops, l'Alba Ponté escriu un correu d'agraïment pel tracte rebut al seu gerent, Jan Peiró. La resposta suposa l'inici d'un diàleg, en forma de cartes, on comparteixen els seus mons —del Priorat al barri barceloní de la Ribera—, la descoberta de les seves vides i els secrets que amaguen a través de les lletres que cada dia anhelen, mútuament, rebre i llegir... fins a seduir-se, des de la distància, amb paraules, versos i cançons. «Parlar amb tu des de l'escriptura, m'embriaga. Acaricio el desig de poder-te veure aviat i sé que a tu et passa el mateix, des d'aquest desconcert que apunta insistentment, i des de les contradiccions que m'expliques que sents.» «T'escriuré, ens escriurem i, potser algun dia, omplirem el buit de les paraules.»
   
  Lluís Aragonès i Delgado de Torres (Riudoms, 1961). Empresari, llicenciat en humanitats. Ha representat ERC en diferents institucions (Ajuntament, Consell Comarcal, Diputació i Senat) i ha estat membre de la seva direcció nacional. Col·laborador d'Intermón, Amnistia Internacional, Òmnium Cultural, ANC, ACPV i vicepresident del CERAP. Participa en diversos mitjans i publicacions. És autor d'El cant de les primaveres lliures i coautor de Sis mans per a set pecats
   
  Joana-Alba Cercós i Gaya (Lleida, 1972). Llicenciada en dret i en ciències polítiques i de l’administració, treballa a la Generalitat de Catalunya. Filòloga, ha cursat el Màster en literatura en l'era digital i imparteix cicles de foment de la lectura. Ha col·laborat en la difusió literària amb diferents entitats (Ateneu Popular de Ponent, Turisme de Lleida, Centre Comarcal Lleidatà, Amics de la UNESCO, Ateneu Barcelonès i Òmnium Cultural, entre altres).